A Forrás Panzió és Apartman 2017. tavaszán került új tulajdonba. Ekkor mind az épületek, mind a kert teljes körű felújításon esett át, így nyerve el a mostani állapotot.

A Panzió 12 standard-, 4 Deluxe szobával és 2 tágas apartmannal várja a Vendégeit.

Szobáink átlagban 2 fő felnőtt, valamint egy kisgyermek számára komfortosak. Minden szobánk saját fürdőszobával rendelkezik. Apartmanjaink 4 felnőtt és 2 gyermek kényelmes elhelyezésére alkalmas. Ebben a  szobatípusban egy nappali, 2 háló szoba, 1 fürdőszoba és egy mini konyha étkezővel található. Külön lépcsőházból nyílnak, valamint mind két hálószoba rendelkezik 1-1 erkély terasszal.

A felszereltséget úgy alakítottuk ki, hogy mindenki komfortosan érezze magát az itt tartózkodása alatt, szálljon meg bármely szobatípusban.

Grillezési illetve bográcsozási lehetőséget, külön közös konyhát biztosítunk azok számára, akik sütni-főzni szeretnének. Éttermünk, ahol reggelizési lehetőséget kínálunk központi helyen található, így minden épületből könnyen megközelíthető.

Kisgyermekekkel érkezők igénybe vehetik saját játszóterünket, ahol szabadon játszhatnak, míg a szülök a játszótér szélén kialakított napvitorlák árnyékában figyelhetik a gyermekeket.

Zárt, kamerával védett parkolót biztosítunk a nálunk megszállóknak.

A pihenést ha szeretné kicsit aktívabban tölteni, kiváló lehet egy pingpong meccs, egy darts vagy egy tollaslabda „bajnokság”, melyekhez mindent biztosítunk. Amennyiben szeretné bejárni Orfű minden rejtett kis részét, így tegye ezt kerékpárral. Legyen szó felnőttről, fiatalról vagy egészen kicsikről, minden korosztály számára tudunk biztosítani biciklit, gyermekülést, bukósisakot és, hogy a strandtörülköző se a hátizsákba kerüljön, vannak kosaras kerékpárjaink is, hogy még komfortosabb legyen a túra.

Minden program leszervezésében megpróbálunk a Vendégeink segítségére lenni és a lehető legemlékezetesebb pihenést vagy nyaralást, akár házasságkötést prezentálni.

Várjuk szeretettel a kisgyermekes családokat, párokat, baráti társaságokat, osztályokat.

A Forrás Panzió és Apartman vezetősége